VIVOTEK Panorama Overvågning

Oprettet d.

VIVOTEK Panorama Overvågning

 

 

180 ° Udsigt - Bred overvågningsdækning

VIVOTEK leverer den mest omfattende række 180 panoramiske løsninger inden for IP-overvågning. Ved at dække en så bred visning i en enkelt video / billede giver det brugerne den enkleste metode til situationsovervågning. Med praktisk taget intet tab af vinkler for blinde pletter, kan begivenheder fanges fuldt ud. VIVOTEKs 180 ° panoramaløsninger er tilgængelige i en lang række megapixelopløsninger og hus, der er velegnet til en lang række applikationer, herunder detailhandel, uddannelse, transport og mange flere.

 

 

Overvågning af høj kvalitet

Sammen med at tilbyde en fantastisk 180 ° HFOV-dækning, indeholder VIVOTEK Panoramic Network Camera også andre værditilvækstfunktioner. For at bekæmpe belysningsmiljøer med høj kontrast er WDR Pro inkluderet på alle modeller. Alle modeller har indbyggede panoramiske IR-illuminatorer, der sikrer dækning døgnet rundt. (undtagen CC8160)

 

Panoramisk IR-afstand

Opfyld scenarier med bred dækning

Ligesom der er forskellige dome eller bullet kameraer i forskellige situationer, gælder det samme for 180 ° panoramiske løsninger. VIVOTEK leverer tre forskellige segmenter af panoramiske løsninger, der hver er designet til forskellige miljøer og dækningsafstande. Den kompakte størrelse CC-serien bruger et enkelt fisheye-objektiv til at give genkendelse op til 10 m, med både indendørs og udendørs muligheder. Den udendørs MS9390-HV bruger 2 billeder, der er syet sammen for at give et 8MP panoramabillede, fantastisk til genkendelse op til 20 m. Så for den mest omfattende dækning tilbyder VIVOTEK 20MP MS9321-EHV, der leverer dag / nat-video via 4 billedsensorer, der er syet sammen for at give den fjerneste dækning.

 

Forskellige applikationer

See More in Smarter Ways

VIVOTEK udvikler smart teknologi med avanceret indholdsanalyse og overlegen produktkapacitet for at ligge i toppen af branchen.

Cybersecurity Management Løsning

VIVOTEK tilbyder komplet cybersikkerhed i både netværkskameraer og netværksvideooptagere (NVR), som er beskyttet af Trend Micro IoT Security. Derudover forbedrede VIVOTEK også styringskapaciteten i sin VMS 2-videoadministrationssoftware (VMS), hvilket giver brugerne yderligere beskyttelsesfordele, herunder Instant Alert Notifications, så brugerne kan modtage underretninger enten automatisk eller manuelt, og realtids Cyber Risk Dashboard til let identificere almindelige typer cyberangreb og udjævne den samlede kapacitet til cybersikkerhedsstyring.

Smart Motion Detection

VIVOTEKs Smart Motion Detection muliggør øjeblikkelig genkendelse af menneskers aktiviteter, reducerer effektivt falske alarmer og undgår den spildte tid for sikkerhedspersonale til at verificere udløste, men falske begivenheder.

* Kun MS9390-HV.

Smart VCA

VIVOTEK Smart VCA er den næste generations videoanalysesuite, der kører på VIVOTEK-kameraer til sikkerhedsapplikationer. Den indbyggede Smart VCA-pakke inkluderer intrusionsdetektion, loitering-detektion, linjekrydsdetektion, uovervåget objektdetektion, manglende objektdetektion og ansigtsregistrering.

* Kun MS9390-HV.

180° Application Forslag

Model
Retail
Banking
Education
Industrial
Transportation
Parking
Residential
Commercial
Gaming
Hospital
Healthcare
City/Government
Airport
Critical Infrastructure
V
V
V
-
-
V
V
V
-
V
-
V

 

 

Produkt Information

Model
Scenarios
Close Proximity
General Area
Large Open Space
Lens
1
2
4
Resolution
2560x1920 (5MP)
4512x1728 (8MP)
7680x2560 (20MP)
Vertical F.O.V.
120°
50°
65°
IR Illuminator
15M
20M
30M
Trend Micro IoT Security
V
V
V
Deep Learning VCA
-
-
Outdoor-ready
IP66, IK10
IP66, IK10
IP66, IK10
Dimensions (HxWxD)
160 x 72 x 60 mm
112 x 165 x 97 mm (w/o sunshield)
119 x 165 x 100 mm (w/ sunshield)
130 x 167 x 308 mm (w/o junction box)
132 x 167 x 369 mm (w/ junction box)

 

 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar